30 Mayıs 2009 Cumartesi

Bam bam bam!


Ne garip hayat… Bütün her şeye rağmen devam ediyor. Bütün acısıyla tatlısıyla seni yaşadığına ikna ediyor. Ama sebepsiz, nedensiz ve sonuç yok!

Hani bir seveniniz olur. O seni her zaman sever, senin olduğunu bilirsin. Sana değer verir önemli biri olduğunu hissettirir. Öyle olur ki; hayatının bir parçası oluverir zamanla. Yaşamsal organınız. Kalbiniz olsun(: İkinci bir kalp beraber olduğunuzda tıp tıp atan, yerinde durmaya Artık sizin o (: Bir gün olur atmaz. Aaa? Ne oldu? Atıyordu ya nerde hı? Attan düşmüşe döndünüz ama ne yazık ki elini verip kaldıran yok. Öylece kalırsınız onsuz.

İşte öyleyim şuan yaşıyorum eksik ama. Bütün organlarınız dursa hani o atardı. Daha hızlı çarpardı. Mutlu ederdi. Şimdi ne oldu? Atmasını istersiniz tekrar tabi. Ama atmaz. Elinizden bir şeyde gelmiyor ki. En kötüsü de şudur ki; herkes gitse gitmez derdiniz onun için. İyi tanırdınız onu her şeye göğüs gerdiniz onun için ama değmiyor işte. Herkesten sakındığınız insan size acı ve nefretide sunuyor. Ne kadar acı…
‘’ Ne kaşar olun can yakın, Ne piç olun can acıtın! ‘’

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder