25 Aralık 2011 Pazar

Hayat, hay at, ha yat, H ayat.

Finaller yaklaşırken bi uğramak gerekti buralara.

Bi ara size kore dizilerimi boy boy yazıcam.Tuvalet kağıdına dönecek burası resimlerle. Vazgeçemiyorum bir türlü şunlardan yahu. Ergenleri geçtim resmen. Zaten hep şu çekik gözlülere bi sempatikliğim olmuştur. Neden acaba? Kan mı çekiyor dersiniz. Bilemiyorum da onları sevmemdeki en büyük etken küçükken izlemekten zevk aldığım Jackie Chan'dir.
Nasıl güzel bi varlıksın sen nasıl iyi bi oyuncusun. Harika. Filmlerini izlemek o kadar güzel oluyor ki. Adam bi kere dublör kullanmıyor. Bizim Cüneyt abimiz gibi masallah :F

Wikipediadan biraz bilgi alırsak;

Chan Kong-Sang ya da Jackie Chan Sing Lung ya da bilinen adıyla Jackie Chan (d. 7 Nisan 1954, Hong Kong), dövüş ustası, aktör, yönetmen, figüran ve şarkıcıdır.

Oyunculuk kariyerinde dublörlük ve figüranlık yaptığı filmler de görülür, Bruce Lee'nin başrolde oynadığı Ejder Kalesi filmi bunlardan biridir. Tehlikeli sahnelerin çoğunda dublör, ip veya özel efekt kullanmamıştır, bu yüzden pek çok kez kolundan, bacağından ve burnundan yaralanmıştır.

Jackie Chan akıcı bir şekilde Kantonca, Mandarin ve İngilizce konuşabilmekte ve aynı zamanda biraz, Almanca, Korece ve Japoncanın yanı sıra biraz İspanyolca konuşabilmektedir.


Bu çekiklerin niye sesi de güzel oluyor. Ay çatlıcam *.*

Jakie'den sonra ikinci numara tabii ki Jet Li. Kendisi harikulede bi oyunculuğa sahip. "Ejderin Öpücüğü" filmi ilk izlediğimde canevimden vurmuştu beni.


Bu gülüşte ne! Aman yarabbim! Bu kadar sırıtma sen :o


Bu daha iyi gibi.

Wikipedia;

Jet Li (gerçek ismi: Li Lian-jie) (d. 26 Nisan 1963, Pekin, Çin), Dövüş sanatları oyuncusu, aktör, Wushu şampiyonu ve uluslararası film yıldızı.Tsui Hark'ın yönettiği Once Upon a Time in China (1992) filminde gerçek hayat halk kahramanı ve en büyük Kung Fu ustası Wong Fei Hung rolü ile ünlendi.

Sende harikasın bebeğim.

to be continued..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder